If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Слагаш един резонатор и продаваш катализатора за 70-80лв и колата ще ти тръгне по-добре, със сигурност няма да тръгне по-зле...Все пак катализатор на 11 години не вярвам да е в цветущо здраве
Ем ще го пробвам това, ако не се оправи 1 ламбда сонда и пак ако е така , ще има продавам 2.0 ТС двигател в раздела продавам , омръзна ми да се занимавам с този двигател, какво ли не го направих и не иска и не иска...
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Буквално като тегля чертата за година и 9 месеца по тази кола съм дал, точно на половината от цената на една нова 159 (около 25 бонбона ). Да бях по-смел да се бях хвърлил на един готин лизинг, ама ей на българска работа : "дай да взема нещо сигурно и да знам, че всичко е платено"....
Най ме е яд, че пари не са жалени и всичко е правено и оправяно с кеф, с тайната мисъл че вече няма какво да се счупи , но винаги изниква по нещо, а най-гадното е като почнеш да оправяш за n-ти път уж вече поправено нещо !!!
Ааааа не е така. Всичко си каза колата. Ама то с чакане да се оправи сама не става.
Е смених маркуча колега и дебитомера, същия труп си е, какво остана ламбда сонда , е нали викат , че не влияела много и нали тя уш пуска богата смес което ще рече , че трябва да върви в по - високите обороти а с 170 км/ч мисля , че е точно в този диапазон ... нз нз какво да я правя вече.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Абе то е ясно какво да я правиш...Сменяш и пробваш дали ще има подобрение, но лошото е, че за пробата са нужни не малко пари Така, че изключи по-дребните неща (по-евтините) и карай по възходящ ред Като за начало прегледай изпускателната с-ма и махни катализатора (30-50лв)...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Абе то е ясно какво да я правиш...Сменяш и пробваш дали ще има подобрение, но лошото е, че за пробата са нужни не малко пари Така, че изключи по-дребните неща (по-евтините) и карай по възходящ ред Като за начало прегледай изпускателната с-ма и махни катализатора (30-50лв)...
Това ще е първото , после ламбдата , че тя е към 130 някъде ако не се лъжа.
Но имай предвид, че ако наистина ти е забила на бедна смес, то определено недей я пробва колко ще дигне И като цяло не я напъвай в лютеницата или близо до нея...
Е моята на каква беше ?? Незнам смятам първо да проверя изпусквателната система, че тази ламбда и тя не е никак евтина.
EDIT: е ако забие на бедна смес , нямали да падне разхода? Моя си е доста висок , то направо имам чуството , че с едно 65 AMG ще отида за по-малко пари до Стара Загора примерно
Е няма ли да светне лампата веднага, в тоя случай? При мен от газта, когато я монтираха, имаше кофти смес във високите и лампата веднага светваше, демек има си индикация да не се пре**е двг-то.
Доколко чух лично каква е историята на колата, а и все пак се возих в нея и имам някакво лично впечатление, ако няма друга причина, то просто не си случил на екземпляр...... .
"Alfa Romeo 147 се смята не случайно за най-спортния модел от голф-класата. Отличната динамика и външен вид предизвикват разговори за качеството на марката Alfa Romeo. Това дава основание за титлата “Автомобил на годината-2001 г.”
Наистина Алфите са малко "чупливи".
Забелязвам, че дават разни "дефекти",
които наподобяват недоизкусуреност.
От друга страна са красиви, завладяващи
и на цена втора ръка доста по-евтини от другите марки.
Моето мнение е, че не си попаднал на екземпляр,
както се изрази колегата.
Няма как да знаеш в историята й преди време,
как е карана и дали е обслужвана чат пат или е
оставена да се кара дорде се продаде втора ръка.
Comment